Asociatia Studentilor Arhitecti Iasi


  Concurs arhetipuri

  Distribuiţi
  avatar
  Admin(klau5_sv)
  Admin

  Mesaje : 13
  Data de inscriere : 13/03/2009
  Varsta : 32
  Localizare : Suceava

  Concurs arhetipuri

  Mesaj  Admin(klau5_sv) la data de Mar Mai 04, 2010 12:47 am

  Arhetipuri este concursul national de arhitectura pentru spatiul public. Conceput ca un concurs de idei, unic prin proiect, dimensiune si participare, acesta are scopul de a promova arhitectura de calitate prin proiecte de nivel exceptional, avand ca beneficiar final comunitatea care reprezinta consumatorul spatiului public, cu reperele si functiunile sale, si implicit orasul.
  Arhitectura cautata prin concurs se doreste experimentala, avansata, vizibila, cu valoare de reper, arhetipala. Se urmareste a obtine o cat mai mare valoare adaugata in urma unui efort creativ concentrat pe o constructie de mici dimensiuni, dar cu impact maxim in comunitate. Acest concurs isi propune programatic sa aduca servicii arhitecturii, locurilor publice din orase si comunitatilor locale.
  Prin implicarea autoritatilor locale, prin parteneriatele mass media de specialitate si generale, precum si a organizatiilor din domeniu si prin sustinerea celor mai relevante branduri din domeniul materialelor de constructii, ARHETIPURI se pozitioneaza chiar de la prima editie ca fiind unul din cele mai inedite concursuri din domeniul arhitecturii avand ca finalitate construirea unui pavilion public temporar.

  Mai multe detalii pe http://www.arhetipuri.ro/

   Acum este: Lun Ian 21, 2019 1:35 am